Bij Prijshoek.nl betaalt u altijd de laagste prijs! Wij zijn transparant en fair. Iedere dag zijn wij voor u op zoek naar de beste producten voor de laagste prijzen. Kwaliteit staat bij ons voorop. Al onze producten hebben wij zelf op voorraad. Wij doen niet aan dropshipping. Hierdoor kunnen wij zelf alle producten op kwaliteit beoordelen. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken en kunt u genieten van uw bestelling!

Wij geven om onze producten en doen ons best op deze in topconditie aan u te leveren. 

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Na ontvangst van het product heeft u 14 dagen de tijd (zichttermijn) om te beslissen of u het product wil houden of dat u van de koop afziet. U hoeft niet eens een reden op te geven. 

De klant is de koning! Maar….kunnen wij het waar maken? Wij van prijshoek.nl zijn innovatief en eerlijk! Bij ons staat u centraal en bent u de de baas! Wij streven er naar dat uw bestelling de volgende werkdag al bij u bezorgd is. Wij garanderen dat uw bestelling al de volgende werkdag naar u onderweg is. Zonder extra kosten! 

Naast de nieuwe producten verkopen wij ook tweede kans producten. Ook bij de tweede kans producten geven wij meestal garantie op. Alle producten worden door ons op kwaliteit gecontroleerd voor de verkoop. Kwaliteit staat bij ons voorop!