Algemene voorwaarden

Wij geven om onze producten en doen ons best op deze in topconditie aan u te leveren.
Wij geven standaard minimaal 3 maand garantie op alle laptops. In een aantal gevallen heeft u langer garantie. Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Na ontvangst van het product heeft u 14 dagen de tijd (zichttermijn) om te beslissen of u het product wil houden of dat u van de koop afziet. U hoeft niet eens een reden op te geven.

Indien het product niet goed functioneert zal onze technische dienst dit trachten te verhelpen. Lukt dit niet dan kunt u het product ruilen tegen een vergelijkbaar product of u krijgt uw geld terug.

Zichttermijn is geen gebruikstermijn. U dient tijdens de bedenktijd voorzichtig met het toegezonden product om te gaan. U heeft het recht om het product te beoordelen en te proberen zoals u dat normaal gesproken ook in de winkel zou mogen. Zolang u nog niet heeft besloten om het product te houden, mag u het niet gebruiken.
Wanneer u het product voor meer heeft gebruikt dan het nodig is om te beoordelen of u het product daadwerkelijk wil houden bent u aansprakelijk voor de waardevermindering. Extra vracht- en leveringskosten en de kosten voor het terugzenden van de goederen komen voor rekening van u. Terugbetaling vindt plaats nadat Prijshoek.nl het product retour heeft ontvangen. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Prijshoek.nl niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom altijd om een traceercode en bewaar deze goed. Zichttermijn is niet van toepassing als u een product heeft opgehaald en is retourneren niet mogelijk. Bij het ophalen van een product heeft u het product uitgebreid kunnen testen en bekijken.

Alle accu’s en accessoires worden voor en tijdens de verkoop getest.

Wat valt in ieder geval niet binnen de garantie?
Vocht-, val- en drukschade vallen nooit binnen de garantie. De garantie vervalt ook als je toestel geopend wordt door een derde, iemand die hiervoor geen toestemming heeft van de fabrikant. Vochtschade kan bovendien niet gerepareerd worden. Software, accu en accessoires vallen niet binnen de garantie. Echter zijn wij bereid om u te ondersteunen en u te helpen.

Extra garantie:
Het is mogelijk om extra garantie bij uw aankoop af te sluiten.

Verzending:
Wij streven er naar dat uw bestelling de volgende werkdag al bij u bezorgd is. Naast de nieuwe producten verkopen wij ook tweede kans producten. Bezorgen van een e-bike gaat enkel in overleg en na goedkeuring van Prijshoek. Alle producten worden door ons op kwaliteit gecontroleerd voor de verkoop. Kwaliteit staat bij ons voorop!
Indien de koper om welke reden dan ook, buiten toedoen van Prijshoek, een product niet in ontvangst kan of heeft kunnen nemen is Prijshoek voor de schade die hieruit voortvloeit niet aansprakelijk en is zij niet verplicht een vervangend product te leveren.

Product ophalen:
Het is bij ons mogelijk om uw bestelling op te halen. Hiernaast bent u vrijblijvend welkom om een product te testen. Wij kunnen u vrijblijvend en gratis advies geven.

Gebruik van de garantie:
In het geval dat u gebruik maakt van de garantie zullen wij er naar streven om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Nadat wij het product hebben ontvangen zullen wij ernaar streven om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

E-Bikes:
Voordat u een e-bike bij ons koopt heeft u de mogelijkheid om de e-bike uitgebreid te testen. Tevens zijn alle e-bikes voor de verkoop door ons getest. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u echt kwaliteit koopt! Geen garantie op de e-bike tenzij anders vermeld.
Accu garantie: Wij geven garantie op de werking van de accu.

De algemene voorwaarden kunnen op verzoek worden toegestuurd.
Door een bestelling te plaatsen, accepteert koper gebonden te zijn aan deze algemene voorwaarden en verklaart koper dat hij deze heeft gelezen en begrijpt.
De prijzen gelden onder voorbehoud van typefouten en vergissingen.

Heeft u een vraag of een klacht? Neem dan contact met ons op! Wij staan voor u klaar!
Wij zijn niet bang voor de lastige vragen. Wij zijn en blijven altijd bereikbaar!