VERKOCHT / Ouxi V8 XL 250W HOGERE STUUR hydraulische schijfremmen zwarte zadel

Categorie:

Beschrijving

?? NIEUW BIJ ONS: DE OUXI V8 XL ??
Ben je klaar voor een revolutie in je dagelijkse vervoer? Maak kennis met de gloednieuwe Ouxi V8 XL, ontworpen voor de rijder die behoefte heeft aan extra kracht, bereik en stijl.
? HOGER STUUR ?
Comfort is niet optioneel. De Ouxi V8 XL heeft een hoger stuur voor een verbeterde rijervaring. Of je nu lang of kort bent, je zult een comfortabele rit hebben.
? HYDRAULISCHE SCHIJFREMMEN ?
Veiligheid is onze prioriteit. Daarom is de Ouxi V8 XL uitgerust met hydraulische schijfremmen. Deze geavanceerde remmen zorgen voor ongeëvenaarde stopkracht, zodat je met vertrouwen kunt rijden, ongeacht de omstandigheden.
? GROTERE, MOOIERE DISPLAY ?
Houd je rit in de gaten met onze verbeterde, gebruiksvriendelijke display. Geniet van een helder, gemakkelijk af te lezen scherm dat je snelheid, afstand, batterijstatus en meer realtime bijhoudt.
? BETER BEREIK ?
We hebben ons al krachtige assortiment naar een hoger niveau getild. Met de Ouxi V8 XL kunt u nog verder rijden en meer zien. Geniet van de vrijheid die een beter bereik biedt.
? 250W MOTOR – VOLLEDIG LEGAAL EN GOEDGEKEURD ?
De Ouxi V8 XL is uitgerust met een legale 250W motor, perfect voor die extra versnelling wanneer je die het meest nodig hebt. Rij met vertrouwen en weet dat je een origineel en goedgekeurd product rijdt.
Ga voor kracht. Ga voor bereik. Ga voor stijl. Ga voor de Ouxi V8 XL. Bezoek ons vandaag nog om de nieuwste revolutie in persoonlijke mobiliteit te ervaren. De Ouxi V8 XL wacht op je. ??
Extra zitje achterop incl voetsteunen is mogelijk voor maar €99,95
3 maanden garantie op de accu en de motor
6 maanden garantie op de accu en de motor voor maar €100,- extra
Gratis bezorging tot 30 km
Bezorging tussen 30 en 50 km: 25 euro
Bezorging boven 50 km in overleg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “VERKOCHT / Ouxi V8 XL 250W HOGERE STUUR hydraulische schijfremmen zwarte zadel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *