Volta vouwfiets A kwaliteit Schijfremmen, vering, uitneembare accu enz..

749.00

Uitverkocht

Categorieën: ,

Beschrijving

Ontdek het gemak en de vrijheid van de Symex elektrische vouwfiets. Deze Volta is een kwalitatief hoogwaardige elektrische fiets. Hij fietst dankzij 20 inch wielen en een geveerde voorvork super comfortabel.

De Shimano fietsmotor (250W 36V met 8.8Ah accu en 334Wh) is een van de beste in zijn soort. Hiermee kun je 30-60 km fietsen (onder normale externe omstandigheden) en hij heeft een topsnelheid van 25 km/u. Volgens de fabriek zou het bereik meer dan 100 kilometer zijn.

Schakelen tussen de 5 versnellingen gaat uiterst eenvoudig. Uiteraard zitten er goede remmen op (schijfremmen) waardoor je snel en veilig tot stilstand komt.

De Symex Volta vouwfiets is zeer gebruiksvriendelijk. Je kunt de fiets eenvoudig opvouwen en uitvouwen. Stuur omhoog en zadel omhoog, het is allemaal een fluitje van een cent.

Deze elektrische vouwfiets is uitgevoerd met een digitale fietscomputer waar je o.a. snelheid, batterij niveau, reisafstand en ondersteunings niveau op af kunt lezen.

De 36V 8.8Ah accu zorgt voor 30-60 km fietsplezier (afhankelijk van o.a. ondersteuningsniveau). Je kunt hem opladen terwijl de accu op de fiets zit. Wil je de accu er liever uithalen om op te halen, dan trek je hem er zo uit.

Het stuur is in hoogte verstelbaar (max 120 cm) en het zadel ook (max 105 cm).

Al met al is de Symex Volta VB1 elektrische vouwfiets een echte topper. Mooi, comfortabel, compleet en voorzien van hoogwaardige onderdelen.

Maximaal 2 per klant!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Volta vouwfiets A kwaliteit Schijfremmen, vering, uitneembare accu enz..” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *